Τοπικό Πάχος

Τι είναι το Τοπικό πάχος

Το τοπικό πάχος είναι ένα ζήτημα που ταλανίζει τόσο τους άνδρες όσο και τις γυναίκες, ανεξαρτήτως ηλικίας. Έχει ως αποτέλεσμα την αλλοίωση του σχήματος του σώματος και σε πολλές περιπτώσεις ταλαιπωρεί ακόμα και τα άτομα που δεν έχουν περιττά κιλά. Αυτό εξηγείται από το γεγονός ότι δε σχετίζεται μόνο με την αύξηση του σωματικού βάρους, αλλά μπορεί να προκληθεί κι από άλλους παράγοντες.

Η Στρατηγική για την Καταπολέμηση του Τοπικού Πάχους

 • Συνδυασμός εφηρμοσμένων μεθόδων για την καταπολέμηση του Τοπικού πάχους
 • Αξιόπιστα Πρωτόκολλα Θεραπειών και πλήρης εφαρμογή τους
 • Συντήρηση για τη διατήρηση του αποτελέσματος

Καταπολέμηση του Τοπικού Πάχους με σύγχρονες ελάχιστα επεμβατικές μεθόδους θεραπείας:

 • Εξάλειψη του Τοπικού πάχους με τη θεραπευτική μέθοδο Hifu
 • Αντιμετώπιση με συνδυασμό D.R.V. System και Static Endothermy
 • Μεσοθεραπεία σώματος
 • Συνδυασμός Μεθόδων για επίτευξη των καλύτερων δυνατών αποτελεσμάτων

Λόγου χάρη, δεν αποκλείεται να είναι εξ ολοκλήρου θέμα κληρονομικής προδιάθεσης ή να οφείλεται σε διαφόρων ειδών ορμονικές ανισορροπίες.

Επιπλέον, η αυξημένη πρόσληψη υδατανθράκων και στον αντίποδα η ελάχιστη κατανάλωση πρωτεϊνών στη διατροφή μας, η μειωμένη τεστοστερόνη και το έντονο άγχος αποτελούν παραμέτρους που δυνητικά οδηγούν στην εκδήλωση τοπικού πάχους.

Το τοπικό πάχος εμφανίζεται σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος, κυρίως στην κοιλιά, στη μέση, στους γλουτούς, στους μηρούς, στα γόνατα και στα μπράτσα και δεν υποχωρεί ούτε με σωματική άσκηση ούτε μέσω της κατανάλωσης υγιεινών τροφών. Το καλό όμως είναι ότι, πλέον, μπορεί να αντιμετωπιστεί, με ελάχιστα επεμβατικές μεθόδους.

Απώλεια βάρους

Εξάλειψη του Τοπικού πάχους με τη θεραπευτική μέθοδο Hifu

 • Βασίζεται στη μικροεστιασμένη ενέργεια του υπερήχου που διαπερνά την επιδερμίδα με μη επεμβατικό τρόπο
 • Κατεύθυνση στο βαθύ υποστηρικτικό ιστό του δέρματος, με απόλυτη ακρίβεια
 • Άμεση καταστροφή των λιποκυττάρων
 • Εξάλειψη του τοπικού πάχους αναίμακτα, χωρίς σημάδια και ουλές

Τοπικό Πάχος – Αντιμετώπιση με συνδυασμό D.R.V.S. και Static Endothermy

DLV_6419.00_09_02_04.Still014
 • D.R.V. System (Περιστροφική αναρρόφηση)

 

Το D.R.V System αποτελεί μία ευρέως διαδεδομένη τεχνική συνδυασμού μηχανικής προσομοίωσης της χειρομάλαξης και της περιστροφικής αναρρόφησης έως και 90 μοίρες. Δρα στους βαθύτερους ιστούς και αναζωογονεί τα κύτταρα του δέρματος. Κατ’ αυτόν τον τρόπο, επιταχύνεται ο ρυθμός της λεμφικής κυκλοφορίας, με τελικό επακόλουθο τη μείωση των κατακρατήσεων υγρών στην περιφέρεια. Έτσι, καταπολεμείται αποτελεσματικά το Τοπικό πάχος, ενώ παράλληλα επιτυγχάνεται λιπογλυπτική του σώματος και αποιδηματοποίηση τόσο σε ινώδεις όσο και σε οιδηματώδεις καταστάσεις.

Είναι μία μη επεμβατική και τελείως ανώδυνη θεραπεία, μέσω της οποίας αποφεύγουμε τις επώδυνες χειρουργικές επεμβάσεις. Η συνολική διαδικασία διαρκεί 10 λεπτά ανά περιοχή του σώματος.

 

 • Static Endothermy (Στατική ενδοθερμία)

Αποτελεί μία συνδυαστική θεραπεία διπολικών ραδιοσυχνοτήτων και στατικής αναρρόφησης, η οποία πραγματοποιείται αμέσως μετά από την Περιστροφική αναρρόφηση κι έχει διάρκεια 5 λεπτών ανά σημείο.

 

Επομένως, μέσω του συνδυασμού D.R.V.S. και Static Endothermy, επιτυγχάνουμε τα εξής:

 

 • Εξάλειψη του Τοπικού πάχους
 • Βελτίωση και ενίσχυση της μικροκυκλοφορίας της περιοχής
 • Μείωση πόντων
 • Ανώδυνα και μη επεμβατικά
 • Γρήγορα και άμεσα
Θεραπεία καταπολέμησης τοπικού πάχους

Μεσοθεραπεία Λιποδιάλυσης για την καταπολέμηση του Τοπικού πάχους

 

 • Βασίζεται στην έγχυση επιλεγμένων Premium υλικών
 • Εφαρμόζεται σε μηρούς, γλουτούς, κοιλιά, μπράτσα, μέση, ψωμάκια, κ.ά (όπου υπάρχει τοπικό πάχος)
 • Επιτυγχάνει την καταστροφή των μεμβρανών των λιποκυττάρων
 • Εγγυάται γρήγορα και μόνιμα αποτελέσματα
 • Άμεση αποθεραπεία
 • Αναίμακτα, χωρίς σημάδια και ουλές
Αδύνατισμένο Γυναικείο σώμα

Η Μεσοθεραπεία λιποδιάλυσης είναι μία απλή ενέσιμη θεραπεία μέσω της οποίας εξαλείφεται τόσο η επιδερμική χαλάρωση όσο και το τοπικό πάχος που εντοπίζεται σε διάφορα σημεία του σώματος. Συνίσταται στην έγχυση ενός Blend ουσιών, με επιλεγμένα Premium υλικά, σε περιοχές του σώματος όπου χρειάζεται να αντιμετωπιστεί το τοπικό πάχος, όπως η κοιλιά, τα ψωμάκια, κτλ. Οι ουσίες που επιλέγονται καθορίζονται από τον εκάστοτε ιατρό, ο οποίος διαμορφώνει εξατομικευμένα το κατάλληλο θεραπευτικό πλάνο, που ενδείκνυται ανά περίπτωση.

 

Μέσω της Μεσοθεραπείας επιτυγχάνεται η αύξηση της διαλυτότητας των λιποκυττάρων και η καταστροφή των μεμβρανών τους, με τελικό επακόλουθο τη λιπόλυση.

Τα αποτελέσματα είναι άμεσα και μόνιμα, ενώ αξίζει να τονιστεί ότι πρόκειται για μία ανώδυνη θεραπευτική μέθοδο. Με την τοποθέτηση πάγου για δέκα λεπτά πριν την εφαρμογή στην περιοχή, η Μεσοθεραπεία λιποδιάλυσης είναι πολύ ανεκτή μέθοδος και η διάρκεια της κάθε συνεδρίας δεν ξεπερνά τα 30′.

Τοπικό Πάχος – Συνδυασμός μεθόδων

 

Είθισται σε ορισμένες περιπτώσεις να εγκριθεί ο συνδυασμός όλων των παραπάνω θεραπευτικών μεθόδων για την αντιμετώπιση του τοπικού πάχους, με στόχο τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Το ποιες θεραπευτικές μέθοδοι χρειάζεται να συνδυαστούν μεταξύ τους, όπως και ο αριθμός των συνεδριών που προτείνονται, είναι παράμετροι που καθορίζονται από τον εκάστοτε ιατρό, έπειτα από τη διαμόρφωση ενός εξατομικευμένου Ιατρικού πρωτοκόλλου, το οποίο εκπονείται με γνώμονα την κάθε περίπτωση και τις ανάγκες του ατόμου.

 

Μόνο κατ΄ αυτόν τον τρόπο, μπορούν να επιτευχθούν τα βέλτιστα αποτελέσματα, αναίμακτα, ανώδυνα και με απόλυτα ασφαλή τρόπο. Η κάθε θεραπευτική προσέγγιση επιδρά με διαφορετικό τρόπο στα σημεία του σώματος κι ο συνδυασμός των μεθόδων ενισχύει τα αποτελέσματα.

Αδυνάτισμα

Ορθή θεραπευτική αντιμετώπιση του Τοπικού πάχους για μόνιμα αποτελέσματα

 

Είναι σημαντικό να τονιστεί ότι η κάθε θεραπευτική προσέγγιση οποιουδήποτε προβλήματος δεν περιορίζεται στα πλαίσια του αισθητικού επιπέδου. Αποτελεί καθαρά κλινική πράξη. Η βασική στρατηγική των Ιατρικών Μονάδων που αντιμετωπίζουν τέτοιου είδους περιστατικά πρέπει να βασίζεται σε τρεις άξονες:

 

  • συνδυασμός εφηρμοσμένων μεθόδων για την καταπολέμηση του Τοπικού πάχους
  • αξιόπιστα θεραπευτικά πρωτόκολλα και πλήρης εφαρμογή τους
  • συντήρηση για τη διατήρηση του αποτελέσματος

 

Αφού, λοιπόν, επιτύχουμε το αποτέλεσμα, το ιδανικό θα ήταν να το διατηρήσουμε. Αυτό εξάλλου είναι και το ιατρικά ορθόν.

Το κύριο ζήτημα, δηλαδή, δεν αφορά στην περιοδική καταπολέμηση του Τοπικού πάχους και στις συνεχείς και επαναλαμβανόμενες εφαρμογές, δίχως κάποιο αποτέλεσμα που να διαρκεί εις το διηνεκές. Ο βασικός μας στόχος έγκειται στην αντιμετώπιση του Τοπικού πάχους σε μόνιμη βάση, καθώς και στην εξοικονόμηση χρημάτων και χρόνου.

 

Η Ιατρική αυτή στρατηγική μπορεί επιπλέον να υποστηριχθεί με σωστή διατροφή, ήπιας μορφής σωματική άσκηση, καθώς και με κυτταρική και ορμονική αποκατάσταση του οργανισμού μας, για την επίτευξη των καλύτερων δυνατών αποτελεσμάτων προς όφελος του ατόμου.