Λιποδιάλυση με τη μέθοδο Hifu

Καταπολεμήστε το Τοπικό Πάχος με την Πρωτοποριακή, Θεραπευτική Μέθοδο Hifu

 

Η τεχνολογία HIFU (High Intensity Focused Ultrasound) είναι μία αναίμακτη θεραπευτική μέθοδος στο χώρο της Αισθητικής Ιατρικής, που επιτυγχάνει φυσικά αποτελέσματα ανόρθωσης και σύσφιξης μεγάλης διάρκειας στο σώμα, χωρίς να προκαλεί καμία βλάβη στο υπερκείμενο δέρμα.

 

Η καινοτομία της έγκειται στο γεγονός ότι βασίζεται στη χρήση υπερήχων. Η μικροεστιασμένη ενέργεια του υπερήχου διαπερνά την επιδερμίδα με μη επεμβατικό τρόπο και διεισδύει σε βαθύτερα στρώματα του δέρματος, με πλήρη ακρίβεια, όπου και οδηγεί στην αύξηση της θερμοκρασίας τους.

 

 • Φυσική παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης
 • Άμεση καταστροφή λιποκυττάρων
 • Καταπολέμηση του Τοπικού Πάχους, με μη επεμβατικό τρόπο
 • Σφριγηλότητα Δέρματος
 • Αναίμακτα, χωρίς σημάδια και ουλές

 

Λόγω της υψηλής θερμοκρασίας, επέρχεται ο ερεθισμός των κυττάρων και προάγεται η διαδικασία επούλωσης των ιστών. Έτσι, ενισχύεται το υπάρχον κολλαγόνο και ενεργοποιείται η παραγωγή νέου. Τα λιποκύτταρα καταστρέφονται άμεσα.

 

Αποτελεί μία ιδανική θεραπεία για όσους εμφανίζουν ήπια ως μέτρια χαλάρωση. Τα αποτελέσματα επιτυγχάνονται, απόλυτα φυσικά, δίχως την ταλαιπωρία του χειρουργείου, λόγω της παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης.

Θεραπεία Hifu στην περιοχή των γλουτών
Θεραπεία Hifu στην περιοχή των γλουτών

Σημεία εφαρμογής και Αποτελέσματα HIFU στο σώμα

 

Η Θεραπευτική Μέθοδος Hifu βοηθάει αποτελεσματικά στην καταπολέμηση του τοπικού πάχους, αναίμακτα, χωρίς σημάδια και ουλές και μπορεί να εφαρμοστεί στις εξής περιοχές του σώματος:

 

 • Γόνατα
 • Κοιλιά
 • Banana Roll (τα λεγόμενα “ψωμάκια”)
 • Μηροί
 • Γλουτοί
 • Μπράτσα
Θεραπεία Hifu στην περιοχή της κοιλιάς
Θεραπεία Hifu στην περιοχή της κοιλιάς

Πόσες συνεδρίες χρειάζονται;

 

Συνολικά, απαιτούνται περίπου 6 συνεδρίες ανά περιοχή, οι οποίες πρέπει να πραγματοποιούνται μία φορά το μήνα. Μετά το πέρας της κάθε θεραπείας, υπάρχει μία αισθητή βελτίωση.

 

Εντός 3-4 μηνών, η διαδικασία παραγωγής νέου κολλαγόνου ολοκληρώνεται. Ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει άμεσα στις καθημερινές του δραστηριότητες, μετά από κάθε θεραπεία.

 

Πότε φαίνονται τα αποτελέσματα;

 

Το αποτέλεσμα συνεχίζει να βελτιώνεται τους επόμενους 6 μήνες μετά την εφαρμογή. Τα αποτελέσματα μπορεί να διαρκέσουν έως και δύο χρόνια. Μόλις επιτύχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα, καλό είναι να γίνεται συντήρηση μία φορά κάθε έξι με δώδεκα μήνες, ανάλογα με το εκάστοτε περιστατικό.

 

Βάσει του βαθμού χαλάρωσης του δέρματος, της βιολογικής απόκρισης του οργανισμού στην ενέργεια υπερήχων και της διαδικασίας παραγωγής κολλαγόνου, η κάθε περίπτωση διαφοροποιείται.

 

Η εξάλειψη του τοπικού πάχους με τη θεραπευτική μέθοδο Hifu είναι μία χρόνια δοκιμασμένη στην κλινική πράξη θεραπεία, που δεν προκαλεί βλάβες στο υπερκείμενο δέρμα και δεν επιφέρει ανεπιθύμητες παρενέργειες. Είναι πλήρως ασφαλής, ενώ αποτελεί και μία οικονομικά προσιτή μέθοδο θεραπείας σε σχέση με τα αποτελέσματα που προσφέρει.

 

Κλείστε κι εσείς τώρα το ραντεβού σας!!