Αμερικάνικη Ακαδημία Αντιγήρανσης A4M

Η Αμερικανική Ακαδημία Αντιγηραντικής Ιατρικής ιδρύθηκε το 1991. Πρόκειται για μία μη κερδοσκοπική οργάνωση, η οποία διεξάγει ετησίως αρκετά Παγκόσμια Συνέδρια, καθένα από τα οποία φιλοξενεί περισσότερους από 26.000 γιατρούς, επαγγελματίες υγείας και επιστήμονες. Εκτός από τους επαγγελματίες υγείας και τους ιατρούς που παρίστανται σε αυτά τα Συνέδρια, η Α4Μ φιλοξενεί, επίσης, περισσότερες από 600 εταιρείες και χορηγούς Α4Μ, οι οποίοι δράττονται της ευκαιρίας να δικτυωθούν εκτενώς με χιλιάδες συμμετέχοντες. Έτσι, ενισχύεται η συνεργασία και παρέχονται περισσότερες υπηρεσίες, τεχνολογικά και ιατρικά μηχανήματα, συσκευές και μια σειρά από άλλα προϊόντα, τα οποία προσκομίζουν στους επαγγελματίες ποικίλους τρόπους, προκειμένου να βελτιστοποιηθούν οι πρακτικές που ακολουθούν.

 

Πιο συγκεκριμένα, η Αμερικάνικη Ακαδημία Αντιγήρανσης αποτελείται από 26.000 και περισσότερα μέλη, ενώ φιλοξενούνται στα συνέδρια πάνω από 120 έθνη ανά τον κόσμο. Το 85% των μελών είναι ιατροί. Το 12% που συμμετέχουν στα συνέδρια είναι επιστήμονες, επαγγελματίες υγείας. Οι βασικότεροι ιατρικοί κλάδοι που φιλοξενούνται περιλαμβάνουν τη Γενική Ιατρική σε ποσοστό 15%, την Ενδοκρινολογία, σε ποσοστό 11%, την Πλαστική Χειρουργική, σε ποσοστό της τάξεως του 6%. Επίσης, το 16% των συμμετεχόντων είναι Καρδιολόγοι και Δερματολόγοι και στο 2% των περιπτώσεων Ορθοπεδικοί.

 

Η Αμερικάνικη Ακαδημία Αντιγήρανσης ανιχνεύει, προλαμβάνει και θεραπεύει την κυτταρική γήρανση, η οποία συνδέεται με διάφορες παθήσεις και επιχειρεί να δημιουργήσει μεθόδους μέσω των οποίων θα μπορέσει να ανασταλεί η διαδικασία γήρανσης. Η Αμερικάνικη Ακαδημία Αντιγήρανσης επίσης ασχολείται με την εκπαίδευση ιατρών, επιστημόνων και μελών του κοινού σχετικά με τις βιοϊατρικές επιστήμες και τα ζητήματα αντιγήρανσης.

 

Η Αμερικάνικη Ακαδημία Αντιγήρανσης πιστεύει ότι οι αιτίες που προκαλούν τη γήρανση είναι το αποτέλεσμα δυσλειτουργιών. Υπογραμμίζει, επίσης, ότι η μέση διάρκεια ζωής δύναται να αυξηθεί και να ενισχυθεί η ποιότητα ζωής, ακόμα κι αν αυξηθεί η βιολογική ηλικία του ατόμου.

 

Η Αμερικάνικη Ακαδημία Αντιγήρανσης έχει ως στόχο να ενημερώσει για τις καινοτομίες που έχουν σημειωθεί στον τομέα των επιστημών και των ερευνών. Επιπλέον, διαδίδει τα θεραπευτικά πρωτόκολλα, που έχουν σχεδιαστεί, προκειμένου να αυξηθεί η βιολογική ηλικία και να βελτιωθεί η ποιότητα ζωής του ανθρώπου.

 

Ο σκοπός των συνεδριών της Αμερικάνικης Ακαδημίας Αντιγήρανσης έγκειται στο να ενημερώσει εκτενώς τους συμμετέχοντες για τις πιο πρόσφατες και προηγμένες θεραπείες και πρωτόκολλα και να αναλύσει ζητήματα που αφορούν την Ιατρική Επιστήμη και την υγεία. Πέραν αυτών, η Αμερικάνικη Ακαδημία Αντιγήρανσης παρέχει, επιπλέον, πιστοποιήσεις και υποτροφίες στον τομέα της Αισθητικής Ιατρικής. Η Αμερικάνικη Ακαδημία Αντιγήρανσης δεν περιορίζεται κλασική ιατρική εκπαίδευση, αλλά επικεντρώνεται πρωτίστως στα πρωτόκολλα που εφαρμόζονται στην Προληπτική και Αντιγηραντική Ιατρική. Ο πρωταρχικός λόγος επιτυχίας Α4Μ πηγάζει από την ποιότητα της εκπαίδευσης του.

 

Η Αμερικάνικη Ακαδημία Αντιγήρανσης βασίζεται στην ενδελεχή ανάλυση των πιο πρόσφατων και προηγμένων διαθέσιμων κλινικών γνώσεων και τις αξιοποιεί, προκειμένου να εφευρίσκει καινοτόμες μεθόδους θεραπείας. Η πιστοποίηση Α4Μ στην Αμερικάνικη Ακαδημία Αντιγήρανσης παρέχει στους εξειδικευμένους ιατρούς μια εμπεριστατωμένη επισκόπηση των πραγματικών και παθοφυσιολογικών θεραπειών, μέσω μιας προσέγγισης σώματος και συστημάτων.