Επιστημονική Ομάδα

Dr Sideris Vasileios

Σιδερής Βασίλης, M.D.

Ιατρός Μικροβιολόγος – Βιοπαθολόγος – Βιολόγος
Επιστημονικός Συνεργάτης του Ινστιτούτου Pasteur

Απόφοιτος του τμήματος Βιολογίας από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Κατά τη διάρκεια των σπουδών του έλαβε 2 φορές διακρίσεις για τις επιδόσεις του από το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών (ΙΚΥ), ενώ συμμετείχε ενεργά στην ενημέρωση φοιτητών πάνω σε θέματα Μοριακής και Κυτταρικής Βιολογίας σε συνεργασία με τον Καθηγητή κ. Θωμόπουλο.

Συνέχισε τις σπουδές του στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, όπου έλαβε το πτυχίο του το 1996. Από το 1993 μέχρι το 1997 εκπαιδεύτηκε ως μεταπτυχιακός υπότροφος στο εργαστήριο Κυτταρικής Ανοσολογίας του Ελληνικού Ινστιτούτου Pasteur με υπεύθυνη την ερευνήτρια Δρ. Ντότσικα. Στη διάρκεια της μεταπτυχιακής του εκπαίδευσης εμβάθυνε ακόμη περισσότερο στη γνώση των στοιχείων της Εργαστηριακής Διαγνωστικής και δημοσίευσε πολλές εργασίες σε ελληνικά και ξένα περιοδικά και συνέδρια. Εξακολουθεί να είναι μέχρι και σήμερα επιστημονικός συνεργάτης του Ελληνικού Ινστιτούτου Pasteur.

Έχει συμμετάσχει με δημοσιεύσεις σε περιοδικά και συνέδρια και το 2000 έλαβε το βραβείο «Δ. Ίκκου» στο 12ο Συνέδριο Γενικής Ιατρικής. Από το 2000 έως το 2005 εξειδικεύθηκε στη Βιοπαθολογία – Μικροβιολογία στο Νοσοκομείο Αλεξάνδρα. Κατά τη διάρκεια της ειδίκευσής του συμμετείχε σε διάφορα ερευνητικά πρωτόκολλα.

Είναι μέλος της Ελληνικής Μικροβιολογικής Εταιρείας και της American Society for Microbiology.

Dr Konstantinos Minotakis

Δρ. Μινωτάκης Κωνσταντίνος, M.D.

Γενικός Χειρουργός – Διευθυντής Χειρουργικής κλινικής

Ο ιατρός Κωνσταντίνος Μινωτάκης είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών στην οποία εισήχθη το 1973 με υποτροφία. Μετά το πέρας της φοίτησης στην Ιατρική σχολή και την υπηρεσία υπαίθρου εξειδικεύθηκε στη Γενική Χειρουργική στο Νοσοκομείο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Υπηρέτησε επί 30ετία στη Χειρουργική Κλινική και αγγειολογικό ιατρείο του 7 ου Νοσοκομείου ΙΚΑ – τη Χειρουργική κλινική του Νοσοκομείου «Σωτηρία» και του Κωνσταντοπούλειου Γενικού Νοσοκομείου Ν. Ιωνίας από τα οποία αποχώρησε με το βαθμό του Διευθυντού.

Είναι μέλος σε πολλές ιατρικές εταιρίες και έχει παρουσιάσει την εμπειρία του και το ερευνητικό του έργο σε πολλά ελληνικά και διεθνή συνέδρια.

Maria Karagiannaki

Καραγιαννάκη Μαρία Bc., MSc.

Μοριακή Βιοχημικός

Απόφοιτη του τμήματος της Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Εκπόνησε τη διπλωματική της εργασία με τίτλο “Οι κινητικές μελέτες αναστολέων της κινάσης της φωσφορυλάσης του γλυκογόνου ως εν δυνάμει αντιδιαβητικά φάρμακα” στο εργαστήριο της Δομικής και Λειτουργικής Βιοχημείας του Πανεπιστημίου της Θεσσαλίας.

Με μεταπτυχιακές σπουδές στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με τίτλο “Βιολογία της Αναπαραγωγής”. Εκπόνησε τη διπλωματική της εργασία στο τμήμα της Παθολογικής Ανατομικής με τίτλο “Επιδιορθωτικοί μηχανισμοί και καρκίνος του ενδομητρίου”.

Έχει πραγματοποιήσει την πρακτική της άσκηση στο βιοχημικό εργαστήριο στο Γενικό Νοσοκομείο Αλεξάνδρα όπου και συμμετείχε στη βιοχημική ανάλυση κλινικών δειγμάτων. Επιπλέον κατά τη διάρκεια του μεταπτυχιακού εκπαιδεύτηκε στο τμήμα της Εξωσωματικής Γονιμοποίησης του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας όπου και παρακολούθησε πληθώρα περιστατικών και πραγματοποίησε εργαστηριακές αναλύσεις.

Τέλος ενημερώνεται και εμπλουτίζει διαρκώς τις ήδη υπάρχουσες γνώσεις της μέσω της παρακολούθησης σεμιναρίων.

Fragkoulopoulou Marieta

Μαριέττα Φραγκουλοπούλου

Νοσηλεύτρια

Εξειδίκευση στις Θεραπείες και Εφαρμογές της Αισθητική Δερματολογίας

Το 2009 αποφοίτησε από τη Νοσηλευτική σχολή του Ανώτατου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Λαμίας και έλαβε την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος. Παράλληλα, πραγματοποίησε την πρακτική της άσκηση στο ΓΕ.ΝΟ.ΠΑ (Γενικό Νοσοκομείο Πατησίων).

Τα τελευταία 8 χρόνια εργάζεται στον κλάδο της Δερματολογίας και της Αισθητικής Ιατρικής.

Έχει καταρτιστεί στον τομέα των ενέσιμων θεραπειών προσώπου και σώματος, καθώς και σε όλες τις δερματολογικές θεραπείες Laser. Επιπλέον, έχει παρακολουθήσει συνέδρια της Νεφρολογικής Εταιρείας Νοσηλευτών (Ε.Ν.Ε.Ν), καθώς και συνέδρια για τον HPV.

Έχει λάβει μέρος σε σεμινάρια οργάνωσης και διοίκησης, ενώ η εκπαίδευση της στον τομέα της Αισθητικής Ιατρικής και Δερματολογίας είναι συνεχής.

Lykourgioti Aggeliki

Λυκουργιώτη Αγγελική

Αισθητικός

Απόφοιτη Αισθητικός του Τ.Ε.Ε Αισθητικής Πειραιά με εκτενή επαγγελματική εκπαίδευση σε θεραπείες αισθητικής.

Η εργασιακή της εμπειρία συμπεριλαμβάνει όχι μόνο τον χώρο της αισθητικής, αλλά και της ευεξίας.
Κατά τη διάρκεια της δεκαπενταετούς προϋπηρεσίας της, εργάστηκε σε κορυφαία ιδιωτικά πολυιατρεία της Αθήνας και all inclusive SPA resorts της Ελλάδας.

Κατέχει άριστες γνώσεις χειρισμού και εμπειρία σε συνολικά 38 laser/μηχανήματα, ενώ το 2018 πιστοποιήθηκε στην Βαρκελώνη με τον τίτλο Cool sculpting Specialist, από την πρώτη εταιρεία μηχανημάτων κρυολιπόλυσης, για τον χειρισμό των μηχανημάτων της και εφαρμογή των αντίστοιχων θεραπειών.

Εμπλουτίζει διαρκώς την γκάμα γνώσεων της, μέσω θεωρητικών σεμιναρίων αισθητικής και πρακτικών πιστοποιήσεων στον χειρισμό laser/μηχανημάτων.

Λουλάκη Κωνσταντίνα

Λουλάκη Κωνσταντίνα

Υπεύθυνη Δερματολογικού Τμήματος

Νοσηλεύτρια

Αποφοίτησε από τη σχολή νοσηλευτικής Αθηνών.

Πραγματοποίησε την 6μηνη πρακτική της στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός»

Στη συνέχεια εργάστηκε με σύμβαση 2,5 έτη στο νοσοκομείο «Γ.Γεννηματάς» και εκεί άρχισε να ενδιαφέρεται για το χώρο της δερματολογίας, όπου εργάζεται σε αυτόν 12 έτη.

Έχει παρακολουθήσει αρκετά σεμινάρια νοσηλευτικής καθώς και το σεμινάριο πρώτων βοηθειών από το ΕΚΑΒ.

Καλαντζή Αθηνά

Καλαντζή Αθηνά

Μαία – Νοσηλεύτρια

Medical Consultant

Αποφοίτησε από ιδιωτική σχολή σαν βοηθός μαίας – νοσηλευτρια. Πραγματοποίησε την 6μηνη πρακτική της στο νοσοκομείο ‘Ελενα Βενιζέλου.

Εργάζεται στο χώρο της δερματολογίας 8 χρόνια. Έχει εργαστεί σε δερματολογικά ιατρεία και κλινικές καθώς και σε πλαστικό χειρουργό και διετέλεσε Clinic Manager-Διευθύντρια κλινικής σε Ελλάδα και Κύπρο.

Έχει μεγάλη εμπειρία στις θεραπείες ενεσίμων και αποτρίχωσης . Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια Πρώτων Βοηθειών και ΚΑΡΠΑ. Πολλά σεμινάρια Βοτοx,Fillers,Prp κτλ.  καθώς και Νεοπλασματικής Νόσου και καρκίνου του τραχήλου της μήτρας, Ανώδυνου τοκετού και Μητρικού θηλασμού.

Iliopoulou Maria

Μαρία Ηλιοπούλου

Αισθητικός

Εξειδίκευση στις Θεραπείες και Εφαρμογές της Αισθητική Δερματολογίας

Απόφοιτη του τμήματος Εφαρμογών Αισθητικής του Δημοσίου Ι.Ε.Κ. ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ το 2014. Κάτοχος Διπλώματος Επαγγελματικής Ειδικότητας Εκπαίδευσης και Κατάρτισης επιπέδου 5.

Το 2014 πραγματοποίησε την πρακτική της άσκηση και έκτοτε έχει εργαστεί σε Δερματολογικά Ιατρεία και Κέντρα Αισθητικής. Έχει εμπειρία σε όλες τις εφαρμογές της Αισθητικής και ιδιαίτερα στις θεραπείες Αντιγήρανσης, επανόρθωσης και ανάπλασης του δέρματος, καθώς και στις εφαρμογές Laser αποτρίχωσης.

Έχει λάβει πιστοποίηση στον τομέα των Εφαρμογών Αισθητικής Ιατρικής από τον ΕΟΠΠΕΠ και το βρετανικό φορέα Pearson. Παράλληλα, έχει παρακολουθήσει μια σειρά από εκπαιδευτικά σεμινάρια και ημερίδες στον τομέα της Αισθητικής.

Αργυροπούλου Κωνσταντίνα

Αργυροπούλου Κωνσταντίνα

Νοσηλεύτρια

Απόφοιτη του τμήματος Νοσηλευτικής Ογκολογικών Παθήσεων του Δημοσίου Ι.Ε.Κ. Κερατσινίου το 2015.

Το 2016 πραγματοποίησε την πρακτική της άσκηση στο Κωνσταντοπούλειο Νοσοκομείο “Αγία Όλγα” και πήρε την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος

Έχει πραγματοποιήσει εργαστήρια δύο ετών στο νοσοκομείο “Άγιος Σάββας”.

Έχει πάρει πτυχίο πρώτων βοηθειών  (BLS/AED) το 2013.

Έχει εμπειρία σε θεραπείες Αισθητικής και Κλινικής Δερματολογίας προσώπου και σώματος, καθώς και σε χρήση ιατρικών μηχανημάτων.

Μανουσάκη Ειρήνη

Μανουσάκη Ειρήνη

Νοσηλεύτρια

Αποφοίτησε από το Δημόσιο ΙΕΚ του γενικού νοσοκομείου Αθηνών Γ.Γεννηματας.

Το 2023 πραγματοποίησε την πρακτική της και ξεκίνησε να εργάζεται σε δερματολογικό ιατρείο στο οποίο και ξεκίνησε να εκπαιδεύεται στις σύγχρονες συσκευές laser αποτρίχωσης.

Έχει παρακολουθήσει νοσηλευτικά σενάρια στη Σύρο και στα Ιωάννινα καθώς έχει στην κατοχή της και δίπλωμα πρώτων βοηθειών.

Σούλα Παρασκευή

Σούλα Παρασκευή

Αισθητικός

Απόφοιτη του τμήματος αισθητικής του ιδιωτικού Ι.Ε.Κ. MASTER.

Το 2023 πραγματοποίησα την πρακτική μου άσκηση και έπειτα έχω εργαστεί σε  Δερματολογικό ιατρείο . Έχω εμπειρία σε όλες τις εφαρμογές αισθητικής . Παράλληλα έχω παρακολουθήσει εκπαιδευτικά σεμινάρια και ημερίδες στον τομέα αισθητικής  καθώς και το σεμινάριο πρώτων βοηθειών από το ΕΚΑΒ.