Δερματολόγοι

Dr Nikoleta Koini

Δρ. Κοΐνη Νικολέτα, Μ.D., MSc.

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ & ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ

Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος, Genomic Medicine and Healthcare
Ιατρός Λειτουργικής, Αντιγηραντικής, Προληπτικής και Αναγεννητικής Ιατρικής

(Diplomate and Board Certified in Anti-aging, Preventive, Functional and Regenerative Medicine from A4M (American Academy in Antiaging Medicine).

Η Ιατρός Νικολέτα Κοΐνη, ήδη από το 1991, τρία χρόνια μόλις από την είσοδο της με υποτροφία στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Πατρών, ασχολήθηκε με την Λειτουργική Ιατρική.

Σήμερα είναι μία από τους επτά Ιατρούς Επιστήμονες σε όλη την Ευρώπη και μοναδική στην Ελλάδα, που κατέχει αντίστοιχους τίτλους σπουδών εκπαίδευσης από τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.

Υπηρετεί το λειτούργημα της Ιατρικής σε επίπεδο Πρόληψης, Διάγνωσης και Θεραπείας. Διαθέτει είκοσι χρόνια Κλινικής εμπειρίας, στην αντιμετώπιση Χρόνιων, Μεταβολικών και Αυτοάνοσων Νοσημάτων.

Σε συνεχή συνεργασία με τα Αμερικανικά Πανεπιστήμια, Tufts University της Βοστώνης, Columbia University της Νέας Υόρκης και το Texas Medical University του Τέξας, και την Επιστημονική της ομάδα, από καταξιωμένους Επιστήμονες διεθνούς κύρους, είναι πρωτοπόρος στον τομέα της.

Η Dr. Κοΐνη σήμερα μοιράζει το χρόνο της μεταξύ Αγγλίας, Αμερικής και Ελλάδος, στις τρεις χώρες παράδοσης λειτουργικής Ιατρικής του οργανισμού Functional Medical Corporation.

Καθορίζει προσωπικά όλες τις αγωγές των ασθενών οι οποίοι παρακολουθούνται από την Επιστημονική της Ομάδα.

Στα πλαίσια των Ιατρικών της σπουδών, έχει εξειδικευτεί επίσης στην Δερματολογία – Αφροδισιολογία (Τίτλος Ειδικότητας), έχει λάβει εκπαίδευση διετή στην Πανεπιστημιακή Πνευμονολογική Κλινική της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών και πληθώρα εξειδικεύσεων όσον αφορά στην εσωτερική Αντιγήρανση του οργανισμού, πρωτόκολλα θεραπείας με Βιομιμητικές Ορμόνες, θεραπείες με βιομιμητικά Πεπτίδια, θεραπείες Βλαστοκυττάρων, Γονιδιακές θεραπείες.

Η γιατρός έχει πιστοποιηθεί στην λειτουργική ιατρική, στην προληπτική ιατρική και στην ιατρική κατά της γήρανσης καθώς και στην προαγωγή της υγείας από την Αμερικανική Ακαδημία Αντιγήρανσης και κατέχει το δίπλωμα και το διοικητικό πτυχίο στη Λειτουργική, Αντιγηραντική και Αναγεννητική ιατρική (ειδικός ABAARM).

Κατέχει διπλώματα ανωτέρων σπουδών στη Μουσική, Πτυχίο Ειδικού Αρμονίας και πιάνου, καθώς και Πτυχίο Ωδικής. Δεινή δύτρια αυτόνομης κατάδυσης και mountain ski.

Είναι μητέρα ενός παιδιού.

Η Νικολέτα Κοΐνη, είναι η Επιστημονική Υπεύθυνη, για το σύστημα Λειτουργικής Ιατρικής, σε επίπεδο πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας.

Δρ. Παπασταματάκης Παναγιώτης

Δρ. Παπασταματάκης Παναγιώτης, Μ.D.

Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος

Ο Δρ. Παναγιώτης Παπασταματάκης είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Υπηρέτησε ως ειδικευόμενος παθολογίας στο Γενικό Νοσοκομείο Πατησίων και ως ιατρός υπηρεσίας υπαίθρου στο Κέντρο Υγείας Κισσάμου – Π.Ι Σπηλιάς του νομού Χανίων Κρήτης.

Ειδικεύθηκε στην Δερματολογία – Αφροδισιολογία στην Β’ Πανεπιστημιακή Δερματολογική Κλινική του ΠΓΝ “Αττικόν”.

Ειδικεύθηκε στην Παιδοδερματολογία, τη Δερματοχειρουργική, την Ψωρίαση, τις παθήσεις των Ονύχων και των Τριχών, τα Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα και την Αισθητική Δερματολογία.

Έχει παρακολουθήσει πολυάριθμα ιατρικά σεμινάρια και συνέδρια και ενημερώνεται συνεχώς για όλες τις σύγχρονες εξελίξεις στον τομέα της Δερματολογίας – Αφροδισιολογίας.

Έχει δημοσιεύσεις σε ιατρικά περιοδικά.

Είναι μέλος της Ελληνικής Δερματολογικής και Αφροδισιολογικής Εταιρείας και της Ελληνικής Εταιρείας Δερματοχειρουργικής.

Υπήρξε επί σειρά ετών επιστημονικός συνεργάτης της ιδιωτικής κλινικής Medlife Clinic στην Μεσαριά Σαντορίνης.