Φυσική Ορμονική Αποκατάσταση Ακμής

Καταπολέμηση Ακμής Φυσικά

Η Ακμή Ενηλίκων, συνήθως οφείλεται στην ορμονική ανισορροπία, μπορεί πλέον να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά, μέσω Φυσικής Ορμονικής Αποκατάστασης.

Με Αυστηρά Εξατομικευμένες Θεραπευτικές Αγωγές, οι οποίες διαφοροποιούνται σημαντικά μεταξύ των ασθενών, μπορείτε να απαλλαγείτε από τα δυσάρεστα συμπτώματα της Ακμής.

Οριστική Αντιμετώπιση Ακμής

  • Ορμονική Αποκατάσταση, χωρίς τη χρήση Συνθετικών Ορμονών (αντισυλληπτικά χάπια)
  • Καθαρή και στιλπνή επιδερμίδα, χωρίς σημάδια και ουλές
  • Κατάλληλη θεραπεία για όλες τις εποχές του χρόνου
  • Εξατομικευμένο Θεραπευτικό Σχήμα

Φυσική Ορμονική Αποκατάσταση

Στόχος της Φυσικής Ορμονικής Θεραπείας στην Ακμή είναι η αποκατάσταση όλων των ορμονών στα επιθυμητά, βέλτιστα επίπεδα. Η Φυσική Ορμονική Αποκατάσταση συνηγορεί σημαντικά στην αντιμετώπιση όλων των μορφών Ακμής, εκτός της Μηχανικής Ακμής.

Η επαναφορά και εξισορρόπηση του συνόλου των ορμονών στα καλύτερα δυνατά επίπεδα συμβάλλει στην επίλυση πολλαπλών παθογενετικών μηχανισμών, οι οποίοι επιτείνουν την ανάπτυξη της Ακμής. Παράλληλα, διακόπτεται ο αρνητικός φαύλος κύκλος, που τροφοδοτεί τις συνεχείς υποτροπές της Νόσου.

Με Εξετάσεις Ακριβείας, εντοπίζονται όλες οι ενδεχόμενες ανεπάρκειες ή ανισορροπίες που υποβόσκουν και εν τέλει εκφράζονται με το νόσημα της Ακμής. Βάσει των διαγνωστικών ευρημάτων, εκπονούνται Αυστηρά Εξατομικευμένα Θεραπευτικά Σχήματα. Αυτά αποβλέπουν στην επαναφορά των ορμονών στα καλύτερα δυνατά επίπεδα (βέλτιστα), με απόλυτα φυσικό τρόπο.

Ειδικότερα, επανέρχεται η ισορροπία στα επίπεδα οιστρογόνων,  προγεστερόνης, ανδρογόνων και κορτιζόλης. Αν, βάσει του εργαστηριακού ελέγχου, προκύψει ανισορροπία στα επίπεδα ινσουλίνης, ο αρμόδιος ιατρός οφείλει να προβεί σε χορήγηση ειδικών αγωγών και λοιπών οδηγιών, που αφορούν στη διατροφή, προκειμένου να επιτευχθεί η επαναφορά της ινσουλίνης στα επιθυμητά επίπεδα.

Η Ακμή προσεγγίζεται με βάση τις οργανικές και ενδογενείς αιτίες που την προκαλούν. Αντιμετωπίζοντας την Ακμή «από μέσα προς τα έξω» κι όχι μόνο συμπτωματικά, μπορεί να επανέλθει η ομοιόσταση του οργανισμού, αντιμετωπίζονται οι κυτταρικές δυσλειτουργίες και το άτομο σταματά να νοσεί από Ακμή.

Με αυτές τις μεθόδους, αποκαθίσταται το σύνολο των λειτουργικών μηχανισμών των κυττάρων του δέρματος στα φυσιολογικά επίπεδα και παύουν να εμφανίζονται οι δερματικές βλάβες της νόσου.

Το δέρμα καθαρίζει, αποκτά βελούδινη αίσθηση και υγιές χρώμα. Παρέχονται στον ασθενή ακριβείς οδηγίες σχετικά με τη δοσολογία και τις ώρες που πρέπει να λάβει τις αγωγές. Οι αγωγές αυτές χορηγούνται σε διαφορετική κάθε φορά μορφή (από στόματος ή άλλου τύπου θεραπεία), ανάλογα με τις ξεχωριστές ανάγκες των ασθενών.

Δεν υπάρχει καμία ηπατική επιβάρυνση και άλλου τύπου παρενέργεια με αυτού του είδους τις θεραπείες.

Συνδυαστικές Θεραπείες για την Ακμή

Ανάλογα με τη βαρύτητα της Ακμής, η Φυσική Ορμονική Αποκατάσταση συνδυάζεται και με άλλα θεραπευτικά πρωτόκολλα, έτσι ώστε να έχουμε ολοκληρωμένο αποτέλεσμα,  όπως η Φωτοθεραπεία, η Φωτοδυναμική Θεραπεία, η Δερμοαπόξεση και τα Χημικά Peeling.

Με αυτές τις Σύγχρονες Μεθόδους, από την πρώτη κιόλας συνεδρία, το δέρμα αποκτά μία λαμπερή όψη. Οι ασθενείς απαλλάσσονται οριστικά από τα συμπτώματα της Ακμής και μειώνονται δραματικά οι πιθανότητες υποτροπών για όλα τα υπόλοιπα χρόνια της ενήλικης ζωής του ατόμου. Η επιδερμίδα καθαρίζει, γίνεται βελούδινη, χωρίς σημάδια και ουλές.

Σε όλους τους τύπους Ορμονοεξαρτώμενης Ακμής, είναι υποχρεωτική η αντίστοιχη ορμονική αποκατάσταση, ανεξάρτητα από οποιαδήποτε άλλη θεραπεία.