Η Σύγχρονη Ιατρική Αντιμετώπιση της Ροδόχρου Νόσου
Χρειάζεται να επισημανθεί ότι κάθε περιστατικό της Ροδόχρου Νόσου οφείλει να αντιμετωπίζονται ως ιδιαίτερη, ξεχωριστή περίπτωση και να αξιολογείται με γνώμονα τα κλινικά και εργαστηριακά δεδομένα. Δεδομένου ότι η Ροδόχρους Νόσος είναι μία Αυτοάνοση και πολυπαραγοντική νόσος, η θεραπευτική προσέγγιση πρέπει να εστιάζει στην εξάλειψη των συμπτωμάτων της νόσου.
Η Ροδόχρους Νόσος συγκαταλέγεται στις αυτοάνοσες παθήσεις, οι οποίες αναπτύσσονται, όταν το ανοσοποιητικό σύστημα επιτίθεται στα κύτταρα του ίδιου του οργανισμού, διότι παύει να τα αναγνωρίζει ως δικά του, ως αποτέλεσμα της κυτταρικής αλλοίωσης.
Η Σύγχρονη Ιατρική Αντιμετώπιση της Ροδόχρου Νόσου έγκειται στην αντιμετώπιση κάθε βιοχημικής και κυτταρικής εκτροπής, η οποία επιφέρει την εκδήλωση της νόσου.
Για την επίτευξη όλων των παραπάνω, εκπονούνται εξατομικευμένες θεραπευτικές αγωγές που συνηγορούν στην αποκατάσταση της κυτταρικής και ορμονικής ισορροπίας του οργανισμού, χωρίς χημικά έκδοχα και κατάλοιπα. Αυτές περιλαμβάνουν τη χορήγηση Μικρο-και Μακροθρεπτικών συστατικών, τη Φυσική Ορμονική Αποκατάσταση με «Βιομιμητικές» Ορμόνες και Λειτουργική (Θεραπευτική) Διατροφή.
Τα συγκεκριμένα προηγμένα θεραπευτικά πρωτόκολλα προκύπτουν κατόπιν ενός πλήρους επιγενετικού ιατρικού ιστορικού, το οποίο διερευνά το σύνολο των επιγενετικών παραγόντων στους οποίους έχει εκτεθεί ο ασθενής και στοιχειοθετούνται κατόπιν της συνεκτίμησης των εργαστηριακών τιμών, που προκύπτουν από εξειδικευμένες εξετάσεις, με βάση τις βέλτιστες επιθυμητές τιμές.
Το κύτταρο σταδιακά αρχίζει να επανέρχεται στην πρότερη, υγιή του μορφή, με αποτέλεσμα το Αυτοάνοσο Νόσημα να αρχίζει σταδιακά να υποχωρεί ήδη από τους πρώτους μήνες της θεραπείας.