Αυτόλογη Κυτταρική Θεραπεία GΕΝ4

Ιάτωρ x GEN4

Το μέλλον της Μεσοθεραπείας ονομάζεται Αυτόλογη Κυτταρική Θεραπεία GEN4 και είναι ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΗ

O Ιάτωρ, φέρνοντας την εξέλιξη στον τομέα των Αυτόλογων Κυτταρικών Θεραπειών,  μας εισάγει στην εποχή του GEN4, της πλέον προηγμένης, επιστημονικής και ολοκληρωμένης προσέγγισης της αναγέννησης των ιστών.

exclusive therapies iator mesotherapy gen4

Η καινοτόμος Αυτόλογη Μεσοθεραπεία 4ης γενιάς (GEN4), που εφαρμόζεται κατ’ αποκλειστικότητα στο τμήμα Προηγμένης Αναγεννητικής Ιατρικής του Ιάτωρ, είναι ό,τι πιο πρωτοποριακό έχει να επιδείξει η σύγχρονη κοσμητική ιατρική σε παγκόσμιο επίπεδο. Η μεσοθεραπεία GEN4 διαμορφώνεται εξατομικευμένα και στοχευμένα στις ανάγκες του κάθε περιστατικού, εξασφαλίζοντας το επιθυμητό αποτέλεσμα, ανεξαρτήτως τύπου δέρματος, συνοδών νοσημάτων ή τρόπου ζωής.

Σε αντίθεση με την προσέγγιση των μεσοθεραπειών GEN2 και GEN3, που είθισται να εφαρμόζονται μέχρι σήμερα, το GEN4 αποτελεί μία πλήρως καινοτόμα θεραπευτική προσέγγιση, η οποία βασίζεται στην εν τω βάθει γνώση της επικοινωνίας των κυττάρων και της μοριακής βιολογίας. Μέσω της ενδελεχούς κατανόησης του τρόπου με τον οποίον η κυτταρική επικοινωνία ρυθμίζει την έκφραση των γονιδίων και επιδρά στην επιδιόρθωση των ιστών, το GEN4 επιτυγχάνει την κυτταρική αναγέννηση, μέσω μιας εξατομικευμένης προσέγγισης, βάσει των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών του κάθε ατόμου.

Η εφαρμογή του GEN4 στο εξωτερικό έχει ήδη εντυπωσιάσει την ιατρική κοινότητα με τα εξαιρετικά της αποτελέσματα. Διαμορφώνοντας την κατάλληλη εξατομικευμένη θεραπεία με προϊόντα αναζωογόνησης, επιτυγχάνουμε ουσιαστική αναγέννηση των ιστών της επιδερμίδας.

evolution of mesotherapies from gen2 to gen3 and gen4

Με τη χρήση συστατικών στοιχείων από τον ίδιο σας τον οργανισμό, το πρόσωπό σας επαναφέρεται σε μεγάλο βαθμό στο νεανικό του σχήμα, η υφή της επιδερμίδας αποκαθίσταται και τελικά η αυτοπεποίθησή σας ανακτάται χάριν στο εντυπωσιακό φυσικό αποτέλεσμα που προσφέρει η αυτόλογη μεσοθεραπεία GEN4.

Πλεονεκτήματα και Οφέλη της Αυτόλογης Μεσοθεραπείας GEN4

Λείανση ρυτίδων και λεπτών γραμμών

Σύσφιξη προσώπου

Ενδογενής ενυδάτωση δέρματος

Ανανέωση ιστών του προσώπου

Εξάλειψη μαύρων κύκλων και «σακουλών» κάτω από τα μάτια

Ελαστικό, φωτεινό, σφριγηλό και λαμπερό δέρμα

Αισθητή βελτίωση των ουλών ακμής και επούλωση ουλών που προκύπτουν έπειτα από επεμβάσεις, εγκαύματα ή τραύματα.

Καλύτερη θρέψη και οξυγόνωση της επιδερμίδας

Αξιοποίηση της φυσικής διαδικασίας επούλωσης για πλήρη αναζωογόνηση και ανάπλαση του δέρματος, χωρίς εξωγενείς ουσίες και σκευάσματα.

Άμεσα ορατά αποτελέσματα από την πρώτη κιόλας συνεδρία, ανεξαρτήτως του τύπου δέρματος, της γενικής κατάστασης της υγείας σας ή των καθημερινών σας συνηθειών.

Πώς δρα η Αυτόλογη Μεσοθεραπεία GEN4;

Στην Αυτόλογη Μεσοθεραπεία προσώπου, αξιοποιείται το ίδιο το πλάσμα του ασθενούς, με στόχο την απελευθέρωση αυξητικών παραγόντων.

Με μία απλή αιμοληψία, ο εξειδικευμένος ιατρός διαχωρίζει τα αιμοπετάλια από τα υπόλοιπα κλάσματα του αίματος, μέσω μίας ειδικής φυγοκέντρου.

Τα αιμοπετάλια είναι πλούσιοι φορείς αυτόλογων αυξητικών παραγόντων, οι οποίοι συμβάλλουν στην αναγέννηση των κυττάρων και προάγουν την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, αναστέλλοντας την ατροφία δέρματος και ιστών.

Αυτούς τους πολύτιμους παράγοντες του αίματος σας τους χρησιμοποιούμε στο επίπεδο του δέρματος, αλλά κυριότερα στο υποστηρικτικό υποδόριο λίπος, τη βάση της νεανικής ομορφιάς.

mesotherapy gen4

Πόσο διαρκoύν τα αποτελέσματα;

Τα αποτελέσματα της Μεσοθεραπείας GEN4 είναι εμφανή έως και 12 μήνες μετά τη θεραπεία. Τα μεσοδιαστήματα ανάμεσα στις θεραπείες διαφοροποιούνται, με γνώμονα τις ανάγκες του καθενός.

Με ποιες θεραπείες μπορεί να συνδυαστεί;

Για ακόμη πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα, η Αυτόλογη Μεσοθεραπεία GEN4 μπορεί να συνδυαστεί με Dermapen, Νήματα PDO, με Btx, κ.ά.