Αυτόλογη Μεσοθεραπεία Σώματος

Εξάλειψη Ραγάδων με Αυτόλογη Μεσοθεραπεία

Η Αυτόλογη Mεσοθεραπεία σώματος αποτελεί μία θεραπεία Αντιγήρανσης, κατά την οποία χρησιμοποιούνται αυξητικοί παράγοντες που παράγουν τα ενεργοποιημένα αιμοπετάλια. Ονομάζεται αυτόλογη μεσοθεραπεία, γιατί προέρχεται από τον ίδιο τον οργανισμό.

Εικονίδιο Σώμα

Εξάλειψη Ραγάδων και Ουλών

Check icon

Ελάχιστα Επεμβατικά

Εικονίδιο ρολόι

Άμεσα Ορατά Αποτελέσματα

Επιπλέον, αντιμετωπίζονται και άλλα αισθητικά προβλήματα, όπως οι ουλές. Μέσω της πρωτοποριακής αυτής μεθόδου, αξιοποιείται το ίδιο το πλάσμα του ασθενούς, για να απελευθερωθούν αυξητικοί παράγοντες, οι οποίοι με την σειρά τους ενεργοποιούν την αναγέννηση των κυττάρων, διότι πολλαπλασιάζουν τους ινοβλάστες. Κατ’ αυτόν τον τρόπο, παράγεται εκ νέου κολλαγόνο.

Οι αυτόλογοι αυξητικοί παράγοντες είναι ένα πλούσιο σε αιμοπετάλια υποπροϊόν του αίματος μας. Η λειτουργία τους βασίζεται στην ενεργοποίηση των ενήλικων βλαστοκυττάρων, τα οποία με τη σειρά τους μεταπλάθονται σε ώριμα κύτταρα του ιστού, επιτυγχάνοντας την επούλωση του.

Αυτόλογη Μεσοθεραπεία Σώματος

  • Εξάλειψη Ραγάδων
  • Αντιμετώπιση Ουλών από επεμβάσεις, εγκαύματα ή τραύματα
  • Άμεσα ορατά αποτελέσματα από την πρώτη κιόλας συνεδρία

 

Σε ποιες περιπτώσεις εφαρμόζεται η Αυτόλογη Μεσοθεραπεία

Η αυτόλογη μεσοθεραπεία είτε ως μονοθεραπεία είτε συνδυαζόμενη με Dermapen, Fractional και ND-Yag laser εξαλείφει αποτελεσματικά τις ραγάδες, καθώς και τις ουλές που εμφανίζονται έπειτα από επεμβάσεις, εγκαύματα ή τραύματα.

Τρόπος εφαρμογής της Θεραπείας

Αρχικά, ο ιατρός κάνει αιμοληψία και στη συνέχεια διαχωρίζονται τα αιμοπετάλια και το πλάσμα, για να πραγματοποιηθεί έγχυση στην περιοχή όπου θα εφαρμοστεί η θεραπεία. Πρόκειται για μία μη επεμβατική, γρήγορη και ανώδυνη θεραπεία, η οποία δεν αφήνει σημάδια και δεν προκαλεί παρενέργειες.

ραγαδες αντιμετωπιση με μεσοθεραπεια

Tα αποτελέσματα διαρκούν για αρκετό χρονικό διάστημα και αποτελεί μία ασφαλή μέθοδο, γιατί προέρχεται από τον ίδιο μας τον οργανισμό και δεν αναπτύσσονται ποτέ αλλεργίες. Επιπλέον, ενισχύει και λοιπές λειτουργίες του δέρματος, όπως η καλύτερη θρέψη και η οξυγόνωση της επιδερμίδας.

Συνδυαστικές θεραπευτικές μέθοδοι

αντιμετώπιση ραγάδων σώματος

Σε πολλές περιπτώσεις, επιλέγεται ο συνδυασμός διαφόρων μεθόδων θεραπείας, με στόχο τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα στον ελάχιστο χρόνο.

Ο συγκερασμός των μεθόδων αποτελεί σε κάθε περίπτωση τον πιο ενδεδειγμένο τρόπο αντιμετώπισης του προβλήματος, γιατί έτσι το σώμα εξετάζεται από όλες τις πτυχές και αντιμετωπίζεται πολύπλευρα. Η κάθε μέθοδος θεραπείας προσφέρει ένα ξεχωριστό αποτέλεσμα κι ο συνδυασμός αυτών συμβάλλει στην επιτυχή έκβαση των πραγμάτων.