Ετερόλογη Μεσοθεραπεία Σώματος

Η Ετερόλογη Μεσοθεραπεία αποτελεί μια αποτελεσματική και ασφαλή μέθοδο ανάπλασης και ανανέωσης των κυττάρων, η οποία χαρίζει φυσικά αποτελέσματα. Με την πάροδο των ετών, μειώνεται ο αριθμός των ινοβλαστών και προκαλείται η φθορά τους. Το δέρμα γίνεται λεπτότερο, χάνει τον όγκο και τη σφριγηλότητα του.

Τα κύτταρα του δέρματος χρειάζονται να προσλάβουν βιταμίνες, αντιοξειδωτικές ουσίες, μέταλλα, ένζυμα, συνένζυμα, ιχνοστοιχεία και αμινοξέα, για να ανανεωθούν. Ουσίες οι οποίες, όταν χρησιμοποιούνται συνδυαζόμενες μεταξύ τους, επιδρούν Αντιγηραντικά στους ιστούς.

μεσοθεραπεια σωμα
  • Ελάχιστα επεμβατική μέθοδος
  • Άμεσα ορατά αποτελέσματα από την πρώτη κιόλας συνεδρία
  • Ισχυρό Blend ουσιών με επιλεγμένα Premium υλικά ως προς το μείγμα και την αναλογία

Μέσω ειδικών σκευασμάτων, τα οποία περιέχουν ουσίες με αντιγηραντικές και αναπλαστικές ιδιότητες, τις μεταφέρουμε στον οργανισμό. Έτσι, εμπλουτίζεται το άμεσο κυτταρικό περιβάλλον με ουσίες, οι οποίες αναγεννούν και αναπλάθουν τα κύτταρα του δέρματος κι επομένως αυτό δείχνει λαμπερό και υγιές.

Ενδείξεις Ετερόλογης Μεσοθεραπείας σώματος

Η Ετερόλογη Μεσοθεραπεία αποτελεί, ουσιαστικά, μια ενέσιμη επαναλαμβανόμενη θεραπεία, η οποία βοηθάει στην καταπολέμηση μικρών ατελειών του σώματος μας. Εφαρμόζεται κυρίως στους μηρούς και τους γλουτούς, ωστόσο η εφαρμογή της ενδείκνυται και για όποιο σημείο του σώματος παρατηρείται πρόβλημα κυτταρίτιδας και συσσωρεύεται τοπικά λίπος. Καταπολεμά, μάλιστα, τη χαλάρωση, γιατί οι θεραπευτικές ουσίες που εμπεριέχονται στο διάλυμα και εγχέονται στο δέρμα συμβάλλουν στην ανόρθωση και σύσφιξη του δέρματος.

θεραπεια σώμα

Αποτελέσματα εφαρμογής

Τα αποτελέσματα επιτυγχάνονται άμεσα κι είναι εμφανή από την πρώτη κιόλας συνεδρία. Χρειάζεται, πάντως, ένας πλήρης κύκλος 2 μηνών, προκειμένου να διαρκέσουν εις το διηνεκές. Για την ακρίβεια, απαιτούνται 6 συνεδρίες με μεσοδιάστημα 15 ημερών και έπειτα από το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα ενδέχεται να χρειαστεί να πραγματοποιηθούν 1-2 συνεδρίες το χρόνο για συντήρηση. Ωστόσο, ο αριθμός των συνεδριών καθορίζεται από την έκταση του προβλήματος και από τον εκάστοτε δερματολόγο.

Πιθανές παρενέργειες

Το μόνο πρόβλημα που μπορεί να προκύψει από τη συγκεκριμένη θεραπευτική μέθοδο είναι οι εκχυμώσεις (μελανιές), οι οποίες υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να εκδηλωθούν στην περιοχή της εφαρμογής και συνήθως παραμένουν για μία περίπου εβδομάδα.