Μεσοθεραπεία με Βιομιμητικά Πεπτίδια

Η Μεσοθεραπεία με βιομιμητικά πεπτίδια αποτελεί μία σύγχρονη και καινοτόμο θεραπεία που υπερτερεί έναντι των κλασικών τύπων Μεσοθεραπείας, καθώς είναι βασισμένη στις ιδιότητες των πεπτιδίων, των δομικών, δηλαδή, συστατικών του δέρματος μας. Πρόκειται για το νέο όπλο κατά της γήρανσης του δέρματος και των δυσχρωμιών και δρα αποτελεσματικά στην πρόληψη και καταπολέμηση των πανάδων, των κηλίδων και της φωτογήρανσης. Επιπλέον, εξαλείφει τις ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές του προσώπου.

μεσοθεραπεια με πεπτιδια

Κυτταρική Αντιγήρανση & Ενυδάτωση

Μεσοθεραπεία με Βιομιμητικά Πεπτίδια

 • Aντιμετώπιση γήρανσης σε βιοχημικό (κυτταρικό) και αισθητικό επίπεδο
 • Ισχυρό Blend φυσικών συστατικών και πεπτιδίων 
 • Ενίσχυση παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης έως και 80%
 • Ρύθμιση παραγωγής μελανίνης
 • Εξάλειψη ρυτίδων, πανάδων και κηλίδων
 • Ενυδάτωση, λάμψη και ελαστικότητα επιδερμίδας

Τα πεπτίδια είναι σύνθετα μόρια που αποτελούνται από δύο ή περισσότερες αλυσίδες αμινοξέων, των δομικών συστατικών δηλαδή των πρωτεϊνών και υπάρχουν φυσιολογικά στο δέρμα μας.

Τα βιομιμητικά πεπτίδια αποτελούν δομικά συστατικά του δέρματος μας κι έχουν την ικανότητα να δρουν απευθείας στους υποδοχείς των κυττάρων. Απελευθερώνονται, μάλιστα, στα πιο βαθιά στρώματα του δέρματος, μιμούμενα τη δράση των φυσικών πεπτιδίων. Εφαρμόζονται σε κάθε ηλικία και ανάλογα με τα διαγνωστικά ευρήματα διαμορφώνεται εξατομικευμένα το κατάλληλο πρωτόκολλο.

Τα επιλεγμένα Premium υλικά της Μεσοθεραπείας με Πεπτίδια

Τα βιομιμητικά ολιγοπεπτίδια που εμπεριέχονται στο μείγμα της συγκεκριμένης Μεσοθεραπείας αποτελούν δομικά ανάλογα του ενεργού τμήματος των αυξητικών παραγόντων. Πρόκειται για μία εξαιρετικά σημαντική ανακάλυψη βιομοριακής σύνθεσης.

Η καινοτομία της συγκεκριμένης θεραπευτικής μεθόδου απορρέει από τη σύνθεση των παρακάτω συστατικών:

 • Βιομιμητικά ολιγοπεπτίδια
 • Υαλουρονικό οξύ
 • Βιταμίνες
 • Συνένζυμα
 • Αμινοξέα
 • Μέταλλα

Περιοχές εφαρμογής Μεσοθεραπείας με Βιομιμητικά πεπτίδια

Η εφαρμογή της Μεσοθεραπείας με Βιομιμητικά πεπτίδια είναι κατάλληλη για το πρόσωπο, καθώς και για περιοχές του σώματος, όπως τα χέρια, ο λαιμός και το ντεκολτέ.

Αποτελέσματα που επιτυγχάνει

μεσοθεραπεια με βιομιμητικα πεπτιδια

Η ενέσιμη Μεσοθεραπεία με Βιομιμητικά πεπτίδια διεγείρει τους φυσικούς μηχανισμούς του δέρματος και αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τις λεπτές γραμμές και ρυτίδες. Προλαμβάνει και καταπολεμεί τη φωτογήρανση και εξαλείφει τις πανάδες και τις κηλίδες που παρουσιάζονται στο δέρμα του ατόμου.

Επίσης, η Μεσοθεραπεία με Βιομιμητικά πεπτίδια χαρακτηρίζεται από υψηλή αποτελεσματικότητα στην αναγέννηση των κυττάρων, με επακόλουθο τη μείωση των ρυτίδων και την αύξηση της ελαστικότητας του δέρματος.

Ενισχύεται, μάλιστα, έως και 80% η παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, λόγω των ολιγοπεπτιδίων που εμπεριέχονται στο μείγμα της Μεσοθεραπείας αυτής. Ταυτόχρονα, βελτιώνεται η όψη των σημαδιών και των ουλών, ενώ επιτυγχάνεται και η ενυδάτωση του δέρματος.

Ενδείκνυται, μάλιστα, για την αντιμετώπιση του μελάσματος, γιατί τα  βιομιμητικά πεπτίδια έχουν την ικανότητα να αναστέλλουν τη δράση της τυροσινάσης, του ενζύμου που είναι υπεύθυνο για την εκδήλωση δυσχρωμιών. Κατ’ αυτόν τον τρόπο, ρυθμίζεται η παραγωγή μελανίνης και εξισορροπείται ο τόνος και ο χρωματισμός του δέρματος. Είναι πασιφανές, λοιπόν, ότι η Μεσοθεραπεία με Βιομιμητικά πεπτίδια συνδράμει αποτελεσματικά και στην πρόληψη του μελάσματος και λοιπών προβλημάτων Υπερμελάχρωσης του δέρματος.

Πρόκειται για μία απολύτως ασφαλή και ανώδυνη θεραπευτική μέθοδο αντιγήρανσης τόσο σε βιοχημικό όσο και σε αισθητικό επίπεδο. Έχει επιλεκτική και στοχευμένη δράση, γεγονός που εξηγεί τις μηδαμινές παρενέργειες της συγκεκριμένης θεραπευτικής μεθόδου.  Τα αποτελέσματα διαρκούν για 8 περίπου μήνες και επιδρούν ευεργετικά στη ζωή του ατόμου.

Συνδυασμός Μεθόδων

Η Μεσοθεραπεία με Βιομιμητικά πεπτίδια μπορεί να συνδυαστεί και με άλλες θεραπευτικές μεθόδους (Btx, Υαλουρονικό Οξύ, Ραδιοσυχνότητες RF, θεραπεία Fractional, Peeling κ.α.), με σκοπό την επίτευξη των βέλτιστων αποτελεσμάτων.

Ο τρόπος με τον οποίο θα συνδυαστούν οι συγκεκριμένες θεραπευτικές μέθοδοι αποτελεί μία παράμετρο που καθορίζεται από τον εκάστοτε ιατρό καθώς τα θεραπευτικά πρωτόκολλα που εφαρμόζονται εξατομικεύονται συμφωνα με τις ανάγκες του ασθενή.

μεσοθεραπεια προσωπου με βιομιμητικα