Ριζική Αποτρίχωση σώματος

Ριζική αποτρίχωση σώματος με βελόνα (Ηλεκτρόλυση)

 

Η εφαρμογή της Ριζική αποτρίχωσης με βελόνα (ηλεκτρόλυση) απαλλάσσει το άτομο από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα και μέσω του ηλεκτρισμού που διοχετεύεται, καταστρέφεται η ρίζα της τρίχας.

 

Απευθύνεται τόσο σε άνδρες όσο και σε γυναίκες και μάλιστα αποτελεί μέθοδο αποτρίχωσης που ενδείκνυται για τις άσπρες τρίχες, οι οποίες αδυνατούν να εξαλειφθούν με τα υπόλοιπα συστήματα αποτρίχωσης.

 

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίας, χρησιμοποιείται μια πολύ λεπτή και μικρή ασημένια ή χρυσή βελόνα, η οποία είναι τόσο λεπτή όσο και μία τρίχα.

σωμα ριζικη αποτριχωση

Οριστική απαλλαγή από την ανεπιθύμητη τριχοφυια με τη Ριζική αποτρίχωση σώματος

 

  • Καταστροφή της τρίχας από τη ρίζα της 
  • Ενδείκνυται για μεμονωμένες τρίχες ή χνούδι
  • Ανώδυνη μέθοδος αποτρίχωσης
  • Κατάλληλη για άνδρες και γυναίκες 
  • Άμεσα ορατά και μόνιμα αποτελέσματα 

Η βελόνα αυτή εισχωρεί στο θύλακο της τρίχας και καταλήγει στη ρίζα της, η οποία καταστρέφεται, μέσω της διοχέτευσης ηλεκτρισμού. Κατόπιν, η τρίχα μπορεί να απομακρυνθεί ακόμα κι όταν άτομο ασκήσει ελάχιστη δύναμη με τα δάκτυλα του.

 

Η θεραπεία αποτρίχωσης με ηλεκτρόλυση εφαρμόζεται σε οποιοδήποτε σημείο του σώματος κι είναι ανώδυνη, διότι με τα σύγχρονα μηχανήματα δεν παρατηρείται πόνος. Ωστόσο,  μπορεί να χορηγηθεί αναισθητική κρέμα για τα πιο ευαίσθητα δέρματα.

 

Ο αριθμός των συνεδριών εξαρτάται από το είδος της τριχοφυΐας, την πυκνότητα και το πάχος της τρίχας, καθώς και από το σημείο του σώματος στο οποίο εφαρμόζεται η ριζική αποτρίχωση.

 

Αρκετές φορές, μετά το πέρας της συνεδρίας, παρατηρείται ένας μικρός ερεθισμός, ο οποίος, ωστόσο, διαρκεί για  λίγες ώρες και αντιμετωπίζεται με τη χρήση κατάλληλων κρεμών. Το άτομο μπορεί απευθείας να επιστρέψει στις καθημερινές του δραστηριότητες και τα αποτελέσματα γίνονται  άμεσα ορατά και μόνιμα, υπό την προϋπόθεση να μην υπάρχουν συνοδά ορμονικά προβλήματα.