Ριζική Αποτρίχωση προσώπου

Η ριζική αποτρίχωση με βελόνα(ηλεκτρόλυση) αποτελεί μία υπηρεσία της Αισθητικής, η οποία εφαρμόζεται για να απαλλάξει το άτομο από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα.

 

Απευθύνεται τόσο σε άνδρες όσο και σε γυναίκες και εξαφανίζει με μεγάλη αποτελεσματικότητα τις άσπρες τρίχες, τις οποίες αδυνατούν να καταστρέψουν τα υπόλοιπα συστήματα αποτρίχωσης.

ριζικη αποτριχωση

Μέσω της διοχέτευσης ηλεκτρισμού καταστρέφει τη ρίζα της τρίχας. Ουσιαστικά, δηλαδή, ενδείκνυται περισσότερο σε μεμονωμένες τρίχες ή χνούδι.

 

Ριζική Αποτρίχωση Προσώπου Με Βελόνα (Ηλεκτρόλυση)

 

Οριστική απαλλαγή από την ανεπιθύμητη τριχοφυια με τη Ριζική Αποτρίχωση προσώπου

 

  • Καταστροφή της τρίχας από τη ρίζα της 
  • Ενδείκνυται για μεμονωμένες τρίχες ή χνούδι
  • Ιδανική μέθοδος αποτρίχωσης για την καταπολέμηση των άσπρων τριχών 
  • Ανώδυνη μέθοδος αποτρίχωσης
  • Κατάλληλη για άνδρες και γυναίκες 
  • Άμεσα ορατά και μόνιμα αποτελέσματα 

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίας, χρησιμοποιείται μια πολύ λεπτή και μικρή ασημένια ή χρυσή βελόνα, η οποία είναι τόσο λεπτή όσο και μία τρίχα. Η βελόνα αυτή περνάει μέσα στο θύλακο της τρίχας και φτάνει μέχρι τη ρίζα της. Κατόπιν, με τη χρήση ηλεκτρισμού, η ρίζα εξαχνώνεται. Στη συνέχεια, η τρίχα μπορεί να απομακρυνθεί με ελάχιστη δύναμη με τα δάκτυλα ή με τσιμπιδάκι.

 

Μετά τη συνεδρία, υπάρχει ένας μικρός ερεθισμός, ο οποίος συνήθως διαρκεί για  λίγες ώρες και αντιμετωπίζεται με κατάλληλες κρέμες. Μετά από κάθε θεραπεία έχετε τη δυνατότητα να επιστρέψετε άμεσα στις καθημερινές σας δραστηριότητες.

 

Η θεραπεία αποτρίχωσης με ηλεκτρόλυση είναι ανώδυνη, καθώς με τα σύγχρονα μηχανήματα δεν παρατηρείται πόνος. Ωστόσο, μπορεί να εφαρμοστεί αναισθητική κρέμα για τα πιο ευαίσθητα δέρματα.

ριζικη αποτριχωση προσωπου

Ο αριθμός των συνεδριών καθορίζεται από το είδος της τριχοφυΐας, την πυκνότητα και το πάχος της τρίχας, καθώς και από την περιοχή, όπου εφαρμόζεται η ριζική αποτρίχωση. Ειδικά στην περιοχή του προσώπου χρειάζονται αρκετές θεραπείες.

 

Τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά και μόνιμα, υπό την προϋπόθεση, βέβαια, να μην υπάρχουν συνοδά ορμονικά προβλήματα.