Υδροδερμοαπόξεση

Τι είναι η Υδροδερμοαπόξεση

Η Υδροδερμοαπόξεση αποτελεί μία πολλαπλών βημάτων θεραπεία καθαρισμού και περιποίησης του προσώπου, η οποία παρέχει άμεσα εμφανή αποτελέσματα, από την πρώτη κιόλας στιγμή. Πρόκειται για μία μέθοδο θεραπείας κατά την οποία συνδυάζονται τα αποτελέσματα και πλεονεκτήματα που προσφέρει η Δερμοαπόξεση και το Χημικό Peeling, ενώ ταυτόχρονα αξιοποιείται η δράση που παρέχουν τα αντιοξειδωτικά, οι βιταμίνες.

Εικονίδιο λαμπερό πρόσωπο

Απολέπιση και Αναδόμηση Επιδερμίδας

Περιποίηση προσώπου εικονίδιο

Βαθύς καθαρισμός και λάμψη

time icon

Άμεσα ορατά αποτελέσματα, χωρίς ταλαιπωρία

Με αυτές τις μεθόδους, καθαρίζονται οι φραγμένοι πόροι και αποκαθίσταται η ισορροπία στα λιπαρά δέρματα ή σε αυτά που εμφανίζουν τάση ακμής. Επιτυγχάνεται, μάλιστα, λεύκανση, αναζωογόνηση και βαθιά θρέψη του προσώπου, με τον πιο σύγχρονο και ανώδυνο τρόπο.

Η θεραπεία της Υδροδερμοαπόξεσης διακρίνεται σε ορισμένα βασικά στάδια, προκειμένου να επιτευχθούν όλα τα παραπάνω. Καταρχάς, η επιδερμίδα καθαρίζεται επιφανειακά, κάτι που βοηθάει στην απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων.

Γίνεται χρήση ειδικών κεφαλών μέσω των οποίων εφαρμόζεται αρνητική πίεση και μείγμα γλυκολικού και σαλυκιλικού οξέος, με το οποίο επιτυγχάνεται βαθύς καθαρισμός του δέρματος και απομακρύνονται  τα νεκρά κύτταρα από την επιδερμίδα.

Υδροδερμοαπόξεση

Οφέλη της απολέπισης μέσω της Υδροδερμοαπόξεσης

Τα κυριότερα οφέλη που επιτυγχάνονται χάρη στην Υδροδερμοαπόξεση έγκεινται στα εξής:

  • Ελαστικό, λαμπερό, αναζωογονημένο και βαθιά ενυδατωμένο δέρμα, με άμεσα αποτελέσματα
  • Διορθώνονται οι ατέλειες της επιδερμίδας, όπως τα μαύρα στίγματα.
  • Κάνει απολέπιση
  • Αναδομείται η επιδερμίδα.
  • Βελτιώνεται το χρώμα του δέρματος και αυξάνεται η ροή του αίματος προς την επιφάνειά του.
  • Οι πόροι καθαρίζονται σε βάθος και συγχρόνως αποβάλλεται η περιττή λιπαρότητα.
  • Ουσιαστικά πλεονεκτήματα για το δέρμα μας, τα οποία γίνονται άμεσα ορατά, χωρίς ταλαιπωρία.

Η διάρκεια της διαδικασίας της Υδροδερμοαπόξεσης δεν υπερβαίνει τα 30 λεπτά, ενώ τα αποτελέσματα που παρέχονται καθίστανται άμεσα ορατά, με ανώδυνο τρόπο και με μηδενικό χρόνο αποθεραπείας.

Πρόκειται για μία θεραπευτική μέθοδο η οποία χρησιμοποιεί το πιο εξελιγμένο τεχνικά, μη αφαιρετικό και δίχως laser σύστημα στον κλάδο της Σύγχρονης Δερματολογίας. Χάρη στο μη επεμβατικό της χαρακτήρα, απευθύνεται σε άνδρες και γυναίκες, ανεξαρτήτως ηλικίας, και σε όλους τους τύπους δέρματος. Μπορεί, μάλιστα, να πραγματοποιηθεί οποιονδήποτε μήνα του έτους.

υδροδερμοαποξεση peeling