Κοσμητική Δερματολογία

Κοσμητική Δερματολογία

Η Κοσμητική Δερματολογία είναι μία Σύγχρονη Ιατρική Εξειδίκευση η οποία, με την πάροδο του χρόνου, κερδίζει ολοένα και περισσότερο έδαφος στην Ελλάδα, διότι συμβάλλει αποτελεσματικά στη διόρθωση αισθητικών προβλημάτων προσώπου και σώματος, με εξαιρετικές και ελάχιστα επεμβατικές μεθόδους.

Ο καθένας από εμάς μπορεί να απαλλαγεί από τυχόν ατέλειες σε πρόσωπο και σώμα και να βελτιώσει την εμφάνιση του, χωρίς πόνο, δίχως αποθεραπεία και ταυτοχρόνως με χαμηλότερο κόστος, αποφεύγοντας το χειρουργείο.

Ένα ακόμη συγκριτικό πλεονέκτημα των υπηρεσιών της Κοσμητικής Δερματολογίας έγκειται στο ότι το αποτέλεσμα είναι ελεγχόμενο, δηλαδή μπορεί να αναστραφεί, όποτε το επιθυμήσουμε.

Τμήμα Κοσμητικής Δερματολογίας – Ιάτωρ

Στην Ιατρική μας Μονάδα, έχουμε αναπτύξει και στελεχώσει πλήρως το Τμήμα Κοσμητικής Δερματολογίας, εφαρμόζοντας όλες τις διαθέσιμες παγκοσμίως υπηρεσίες προσώπου και σώματος.

Κατόπιν της εκπόνησης Εξατομικευμένων Θεραπευτικών Προσεγγίσεων (πλάνων θεραπείας), προσαρμοσμένων στις ιδιαίτερες ανάγκες του κάθε ατόμου ξεχωριστά, εφαρμόζουμε τις πιο εξελιγμένες τεχνικές Κοσμητικής Δερματολογίας, μέσω της χρήσης πολυάριθμων μηχανημάτων τελευταίας τεχνολογίας. Μεριμνούμε διαρκώς για τον εκσυγχρονισμό του ιατρικού εξοπλισμού, παρακολουθώντας ανελλιπώς τις διεθνείς εξελίξεις.

Η διαπιστευμένη και πολυετής κλινική εμπειρία των Ιατρών, αλλά και η προηγμένη τεχνογνωσία που διαθέτουν, διασφαλίζουν την επιτυχή αντιμετώπιση οποιουδήποτε προβλήματος αισθητικής φύσεως σε πρόσωπο και σώμα, είτε με μεμονωμένες είτε με συνδυαστικές θεραπείες.

Δερματολόγοι, Ιατροί διαφόρων Ειδικοτήτων, Νοσηλεύτριες και Αισθητικοί συγκροτούν την Επιστημονική μας Ομάδα και εγγυώνται την ορθή διάγνωση του εκάστοτε προβλήματος, την εξατομικευμένη αντιμετώπιση του κάθε περιστατικού, την ασφαλή διεξαγωγή των θεραπειών και την επίτευξη του καλύτερου δυνατού (βέλτιστου) αισθητικά αποτελέσματος, παρέχοντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες.

Οι Θεραπείες Σώματος ενίοτε υποστηρίζονται από Μοριακό Διατροφολόγο – Διαιτολόγο, όπως και με αντίστοιχα μηχανήματα προσώπου και σώματος για την υποστήριξη του καθενός.

Βασιζόμαστε στη χρήση πιστοποιημένων και ελεγμένων για την ποιότητα τους συστατικών και υλικών για τις θεραπείες και ταυτόχρονα εφαρμόζουμε οικονομικά προσφιλείς για το ευρύ κοινό θεραπείες, προσφέροντας την καλύτερη σχέση ποιότητας – τιμής.