Ενέσιμη Λιπόλυση

Ενέσιμη Λιπόλυση (IntraLipotherapy)

Η Ενέσιμη LipoLysis είναι μία ενδολιπιδική θεραπεία, που επεμβαίνει στις λιποαποθήκες του σώματος, εξαλείφοντας το τοπικό λίπος με γρήγορο, ανώδυνο και πλήρως ασφαλή τρόπο.

Εν αντιθέσει με άλλες μεθόδους ενδολιπιδικής θεραπείας, οι οποίες βασίζονται στη χρήση χημικών ουσιών, στη LipoLysis χρησιμοποιείται μία ουσία που δημιουργείται από τον ίδιο τον οργανισμό για την καύση του λίπους του (βιο-συμβατή ουσία).

Πρόκειται για το δεσοξυχολανικό οξύ. Είναι μακράν το πιο ασφαλές και αποτελεσματικότερο διάλυμα σε σύγκριση με τα διαλύματα που χρησιμοποιούνταν κατά κόρον στο παρελθόν.

Αποτελεί ένα είδος χολικού οξέος, που παράγεται φυσιολογικά στο ήπαρ, με σκοπό τη διάσπαση των πρωτεϊνικών δεσμών των λιποκυττάρων. Τα υπό θεραπεία λιποκύτταρα ρευστοποιούνται και καταστρέφονται μόνιμα.

Εικονίδιο μη επεμβαση

Μη Επεμβατική Θεραπεία Λιπόλυσης

Check icon

Μόνιμα Αποτελέσματα

Εικονίδιο ρολόι

Άμεση Αποθεραπεία

 • Γλυπτική σώματος
 • Μη Επεμβατική & Ασφαλής Θεραπεία Λιπόλυσης
 • Εντυπωσιακά Αποτελέσματα σε αποθήκες λίπους που δεν καταπολεμούνται με δίαιτα και γυμναστική
 • Αποτελέσματα που μπορούν να διαρκέσουν εφ’ όρου ζωής
 • Εφαρμόζεται από Εξειδικευμένο Ιατρό
 • Ορατά αποτελέσματα μετά από 3-4 συνεδρίες

Οι επιστήμονες κατόρθωσαν να αναπαραγάγουν τη συγκεκριμένη ουσία στο εργαστήριο και μπόρεσαν να δημιουργήσουν ένα βιο-συμβατό δραστικό συστατικό, που μπορεί να αξιοποιηθεί στοχευμένα για τη λιπόλυση στα σημεία όπου εντοπίζεται τοπικό πάχος.

Ποιες ανάγκες καλύπτει;

Η Ενέσιμη Λιπόλυση (IntraLipotherapy) μπορεί να καταστρέψει τοπικά τα λιποκύτταρα και εγγυάται περιμετρική απώλεια πόντων. Είναι ιδανική για περιοχές, όπως το «σαμαράκι» στον αυχένα, το διπλοσάγονο, η κοιλιά, η πλάτη, η περιφέρεια, τα «ψωμάκια», οι βραχίονες, η εσωτερική πλευρά μηρών και γονάτων, αλλά και η ψευδογυναικομαστία στους άνδρες.

Στις συγκεκριμένες περιοχές, συσσωρεύεται λίπος, που διογκώνεται και αποκτά τη μορφή τοπικού πάχους. Το περίσσιο αυτό λίπος αντιστέκεται σθεναρά σε οποιαδήποτε προσπάθεια αποβολής του λίπους, μέσω της τροποποίησης των διατροφικών συνηθειών και της συστηματικής άσκησης.

Οφέλη

 • Μειώνεται μια για πάντα ο αριθμός των λιποκυττάρων στην περιοχή όπου εφαρμόζεται η θεραπεία, καθώς αυτά αποπίπτουν
 • Εξαλείφεται το τοπικό πάχος και μειώνονται οι πόντοι, με μόνιμα αποτελέσματα, εφόσον διατηρηθεί ένας υγιεινός τρόπος ζωής.
 • Λείο δέρμα, με σμιλεμένες και ομοιόμορφες καμπύλες, ακόμη κι αν στο μέλλον αυξηθεί το σωματικό βάρος.
 • Επιτυγχάνεται λιπογλυπτική στο σώμα
 • Φυσικά αποτελέσματα, με ανώδυνο τρόπο
 • Κλινικά αποδεδειγμένη ασφαλής θεραπείας, χωρίς παρενέργειες

Ποιοι μπορούν να το κάνουν

Άτομα με περιοχική συσσώρευση λίπους σε σημεία, όπως τα μάγουλα, η κάτω γνάθος (διπλοσάγονο), η κοιλιακή χώρα, τα ισχία, τα οπίσθια, μπορούν να δουν εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Αντενδείξεις

Αντενδείξεις δεν υπάρχουν, διότι η ουσία που εγχέεται είναι βιο-συμβατή με τον ανθρώπινο οργανισμό και δεν προκαλεί παρενέργειες.

Γιατί σε εμάς

 • Διαμορφώνεται ένα εξατομικευμένο ανά περίπτωση θεραπευτικό πλάνο, βάσει του οποίου καθορίζεται η περιοχή που χρήζει θεραπείας και η ποσότητα του υλικού που χρειάζεται να χρησιμοποιηθεί, με στόχο το βέλτιστο θεραπευτικό όφελος.
 • Σας αντιμετωπίζουμε σαν μεμονωμένο περιστατικό, προσανατολιζόμενοι αποκλειστικά στις δικές σας ιδιαίτερες ανάγκες, με σκοπό το βέλτιστο θεραπευτικό αποτέλεσμα.
 • Παρέχουμε την καλύτερη σχέση ποιότητας-τιμής.

Διαδικασία – Αποθεραπεία

Πραγματοποιείται η έγχυση του διαλύματος στην περιοχή που μας ενδιαφέρει, υπό τοπική αναισθησία. Συνήθως, χρειάζονται 4 συνεδρίες, με μεσοδιάστημα 40 ημερών. Η δράση του δεοξυχολικού νατρίου ασκείται σταδιακά στο λιπώδη ιστό. Γι΄ αυτό, τα αποτελέσματα καθίστανται εμφανή μετά από 1-2 συνεδρίες, ανάλογα με την περίπτωση.

Μετά τη θεραπεία, συνιστάται η αποφυγή της σάουνας και της έντονης σωματικής άσκησης για 7-10 ημέρες. Καλό είναι επίσης να μην κολυμπάτε σε πισίνα ή spa για 3 ημέρες.

Με τη συγκεκριμένη μέθοδο, ο οργανισμός δεν επιβαρύνεται με ξένες ουσίες, διότι τα λιποκύτταρα απομακρύνονται φυσιολογικά και το δέρμα αποκτά ελαστικότητα!

Κλασική Λιποαναρρόφηση Ενέσιμη Λιπόλυση
Αφαίρεση λίπους, μέσω της χρήσης ενός μικρού, κοίλου σωλήνα διαμέτρου 2-4 χιλιοστών (κάνουλα) Ενδολιπιδική Θεραπεία, που βασίζεται στην έγχυση μίας βιο-συμβατής ουσίας για την καύση του λίπους.
Επεμβατική μέθοδος αφαίρεσης λίπους Μη επεμβατική μέθοδος αφαίρεσης λίπους
Υπάρχουν αντενδείξεις Δεν υπάρχουν αντενδείξεις
Εφαρμόζεται σε σημεία του σώματος από τον αγκώνα και πάνω και από τα γόνατα και πάνω Ιδανική για σημεία, όπως το «σαμαράκι» στον αυχένα, το διπλοσάγονο, η κοιλιά, η πλάτη, η περιφέρεια, τα «ψωμάκια», οι βραχίονες, η εσωτερική πλευρά μηρών και γονάτων και η ψευδογυναικομαστία στους άνδρες
Άμεσα ορατά αποτελέσματα, από την πρώτη κιόλας συνεδρία Ορατά αποτελέσματα μετά από 3-4 συνεδρίες